Srebrenica & varför Sverige behöver ett ordentligt försvar

Glöm aldrig dom mörka krafterna och det värsta folkmordet i Europa sedan 2:a världskriget. Srebrenica var en kulmination av dessa krafter för exakt 20 år sedan – 1995-07-11. Ett kollektivt svek från FN och andra huvudländer. Hela kriget var det. Världen väntade på att Bosnien skulle falla och ge sig. Med vapenembargo (förbud att köpa vapen och försvara sig) och slöa reaktioner från omvärlden fick bosnier ta vad dom hade och vara trotsiga och överleva. Det är något jag aldrig kommer att glömma, hur många som gav sitt liv mot dessa mörka krafter och för sin frihet!

Därför säger jag till er svenskar som inte gillar ert egna försvar, ni har facit i hand på hur mycket man kan lita på FN eller omvärlden när det gäller från flera exempel världen över. Ni har också gott om exempel från omvärlden på vad som händer när länder inte har försvar eller något att försvara sig. Då dör folk i massor och det är nog svårt för många av er att förstå det omöjliga att resonera med mörka krafter som är ute efter er död.

Därför, ta vara på ert land och håll det starkt. Bosnien och Sverige är mina länder, det är mina hem och jag skulle aldrig tillåta någon mer mörk kraft eller ondska så gott jag kan. Frihet kostar liv när mörka krafter anländer. Aldrig mer!

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.